miercuri, 19 ianuarie 2011

Minciuni 2

Barbatii mint de 6 ori pe zi, de doua ori mai des decat femeile


Un sondaj realizat in Marea Britanie a aratat ca barbatii spun, in medie, 6 minciunizilnic partenerelor lor, sefilor sau colegilor de munca. Femeile nu depasesc, de obicei, 3 minciuni zilnic.


Sondajul realizat pe 2.000 de britanici, barbati si femei, a aratat ca cea mai populara minciuna, atat in cazul barbatilor, cat si al femeilor, este: "Totul e OK, sunt in regula", relateaza Daily Mail.


In timp ce barbatii mint, in general, in legatura cu ultima halba de bere servita si le spun partenerelor lor ca sezutul lor nu e deloc mare, cele din urma ascund adevarul mai ales cand vine vorba despre cumparaturile facute.


Totusi, 83% dintre cei chestionati pretind ca pot spune daca partenerul ii minte. Expertul Richard Newman, specializat in descifrarea limbajului corporal, este de parere ca, in realitate, majoritatea oamenilor nu pot citi semnalele.


Majoritatea cred ca o minciuna trebuie neaparat asociata cu o privire plecata, cu evitarea contactului vizual, cand, in realitate, lucrurile stau exact pe dos, mincinosii mentinand contactul vizual tocmai pentru a vedea reactia celui caruia i se adreseaza.


Top 10 minciuni agreate de barbati:


1. Totul e OK, sunt in regula


2. Asta e ultima halba de bere, draga


3. Nu, fundul tau nu pare deloc mare in asta (articol de imbracaminte)


4. N-am avut semnal la telefon


5. Mi-a murit bateria


6. Scuze, n-am auzit telefonul


7. N-am baut deloc asa mult


8. Sunt pe drum


9. N-a fost asa de scump


10. Sunt... mai mult

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu