sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Matemateci avansate

            Limita din sentimente la infinit este egal cu dor.limita din ziua de azi minus gandurile de ieri este egal cu dor.Partea intreaga a sufletului meu este egala cu iubire.Relatia dintre noi este o ecuatie de gradul doi.Placerea dusa la punctul maxim este egala cu extaz.Punctul minim al sentimentelor este egal cu indiferenta la puterea minus cinci.
             Sa incercam sa rezolvam o ecuatie cu doua necunoscute.Noi(+),ori doua constante = prieteni,dam factor comun constantele (renuntand la prieteni),iar noi ramanem in interiorul parantezelor.Noi suntem egali cu iubire,tandrete,cu perversiuni,cu putina sare si putin piper.Asta mi se trage de la prea multe ore de mate...:)).
            Indiferenta uneori te starneste sau te ambitioneaza.Cand se lasa prea usor iti pierzi interesul, dar cand te refuza sau spune ca e ocupat si te ocoleste,totul devine mai interesant,te artage mai tare,te incita.Asa simti ca ai reusit sa-l faci sa cedeze.Te face sa te simti mult mai bine.
            Derivata din iubire este egala cu radical de ordinul doi din sentiiment la patrat inmultit cu tine.Primitiva din mine este egala cu sentimentele pentru tine supra dor,totul inmultit cu iubirea este egala cu tine.
              Formule,formule,formule.Vreau o formula pentru iubire si una pentru dreptate.Vreau ca dintr-o  ecuatie sa pot afla aceste necunoscute.Vreau ca unele chestii sa ramana invaluite in ceata.Mi se pare ca odata ce un lucru isi pierde misterul isi pierde tot farmecul si devine neinsemnat.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu